U heeft een zichttermijn van zeven (7) werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van de door u bestelde producten. Tijdens de zichttermijn heeft u een herroepingsrecht, waarbij u de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting de ontvangen artikelen te retourneren. U kunt het artikel zonder opgave van een reden retourneren/verzenden naar ons adres BeachEssentials, Van Egmondplein 6, 3231 CV, Brielle. U dient echter eerst contact met ons op te nemen via email info@strandspullen.com of telefoon 0181-283669. U krijgt dan van ons een retourreferentie (RMA nummer) en verzendinstructies. Bij de retourzending dient u de retourbon en factuur mee te sturen met opgave van uw rekeningnummer waarop u het factuurbedrag terug wilt ontvangen. Na ontvangst van de retourzending zal het factuurbedrag (alleen het aankoopbedrag, niet de verzendkosten) binnen 7 werkdagen terug worden gestort op het door u opgegeven rekening of – indien dit niet vermeld is – op de bank- of girorekening die u gebruikt heeft bij de aankoop.

Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt dient u het bestelde product met alle geleverde toebehoren en in de originele verpakking/tasje(s) en inclusief de productkaarten aan ons te retourneren zoals hierboven omschreven.

Bij een ruilverzoek kunt u het beste contact opnemen voor de werkwijze met één van onze medewerkers. Telefoon: 0181-283669 of email info@strandspullen.com Verschillen in aankoopbedrag tussen het teruggestuurde en opnieuw bestelde artikel zullen worden teruggestort of worden verrekend.

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het misschien gebeuren dat u na aankoop een materiaal of productiefout ontdekt. Wij raden u dan ook aan het geleverde product onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en indien nodig zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via bovenstaand telefoonnummer of via e-mail.