BeachEssentials is de exclusieve Nederlandse importeur van ITSA strandartikelen en de Wicked Wedge opblaasbare loungekussens, welke gemakkelijk, veilig en snel te bestellen zijn via onze webwinkel www.strandspullen.com. Het bedrijf is opgericht in 2008 en eind 2010 door ons overgenomen. De webwinkel is in april 2011 geheel vernieuwd en geoptimaliseerd.

De ITSA strandhanddoek is een uitvinding van de Engelsman David Glashan en zijn vrouw Sarah. In 2006 kregen zij voor de ITSA de “Double Gold Award” voor het meest innovatieve product.


The British Invention Show
At the British Invention Show at Alexandra Palace The "itsa" scooped the Double Gold Award for Best International Innovative Product in the leisure category 2006 beating over 120 other finalists.


Onze collectie

Onze collectie bestaat momenteel uit de volgende strandartikelen:
- ITSA strandlaken; de luxe, comfortabele en handige strandhanddoek met als motto “niets in het zand en alles bij de hand”
- ITSA lichtgewicht strandlaken
- ITSA Wrap strandjurkje: door een eenvoudige omslagtechniek heb je in een handomdraai een elegant strandjurkje met een mooie lage rug aan.
- ITSA Deluxe Towel Strap: een handig opblaasbaar kussentje met verstelbare band om een strandhanddoek op zijn plaats te houden. Tevens heuptas!
- The Beachtowel Clip: een klem/haring om een strandlaken mee in het zand vast te zetten, zodat hij niet meer wegwaait.
- Wicked Wedge: een opblaasbaar lounge- en strandkussen met waterdichte mat, voor op de camping, het strand, het park, de picknick, op de boot of op bed.
- TabletSea t ®: geeft je een handenvrije ondersteuning van je iPad, Galaxy Tab of Note of elke andere10 inch tablet, kortom een Ideale tabletsteun of kussen.
- FunTowel ®: een trendy badlaken met een opblaasbaar kussentje en met stereo speakers, verpakt in een lichtgewicht draagtas.

Al onze artikelen zijn leuk als cadeau en kunnen op verzoek door ons ingepakt worden in een geschenkverpakking. Tevens kan het ITSA strandlaken geborduurd worden met een tekst of logo (leuk als kerst- of relatiegeschenk).

Wij streven naar een snelle levering binnen 2-3 werkdagen en hopen dat u veel plezier beleeft aan onze producten.

Wij zijn op zoek naar verkooppunten in Nederland en Belgie voor onze producten. Interesse? Bel of email ons.