Tabletseat - Tablet kussen - voor o.a iPad & Galaxy Tab - LIME

 Ondersteuning & Support
Het kussen zorgt voor een betere ergonomische houding en geeft een optimale zicht- en werk hoek. Het support vlak is geschikt voor iPad en andere Tablets, maar zeker ook voor boeken. De zachte maar stevige ondersteuning is stabieler dan die van een “gewoon” kussen. De zachte vulling bestaat uit microkogeltjes. Het kussen vormt zich daardoor ergonomisch om het lichaam. Dit kussen geeft je de vrijheid om vaker van houding te veranderen, zonder het risico dat jouw kostbare iPad of Tablet valt.

 Opbergen & Store
Met twee opbergvakken om al jouw spullen bij elkaar te houden. Oplader, oordopjes en andere spullen kunnen handig opgeborgen worden en heb je zo altijd bij de hand. Bovendien past jouw eigen iPad of Tablet in één van de vakken.
 Draagbaar & Carry
Het handsfree kussen is gemakkelijk voor thuis én onderweg. Draagbaar en dus handig voor in de auto, trein, vliegtuig, op de camping, etc. Ook nog eens volledig beschermd dus veilig. 

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,95

Tabletseat - iPadPillow - tablet kussen


Een iPad, tablet of e-reader zelf vasthouden lijkt geen probleem. Totdat blijkt dat je toch enkele uurtjes in eenzelfde stramme houding hebt gezeten. Een stijve nek, last van je schouders, armen en polsen, of zelfs hoofdpijn zijn veel voorkomende klachten. De iPad pillow van Tabletseat® geeft je een handenvrije ondersteuning van je iPad, tablet en e-reader. Comfortabel en zacht ligt de ipad pillow op je schoot. In elke gewenste houding vindt je ontspanning en comfort. Zit je bijvoorbeeld aan tafel, dan geeft dit kussen jouw iPad of Tablet de ideale “lees- en werk hoek”. iPad, Tablet of e-reader wordt tijdens gebruik goed beschermd en blijft onveranderd in de door jou verkozen positie achter als je even opstaat om iets anders te gaan doen.

Met twee opbergvakken om al je spullen bij elkaar te houden. Jouw oplader, oordopjes en andere spullen kunnen handig opgeborgen worden en heb je zo altijd bij de hand. Wat ook heel handig is: Jouw eigen iPad, Tablet of e-reader past in één van de vakken. Je kunt de ipad pillow / tabletseat dus probleemloos overal mee naartoe nemen en bent verzekerd van optimale bescherming.


Ideaal voor: auto, vliegtuig, trein, boot, metro, tram, bus, camping, bed, bank, tafel

Verkrijgbaar in 5 trendy kleuren.

Afmetingen tablet vlak 25,5 x 18,5 cm (geschikt voor o.a. iPad, Galaxy Tab en andere 10 inch tablets

Gewicht: 1000 gram (inclusief verpakking)
Materiaal: Overtrek: 100%polyester, Vulling: 100% polystereen kogeltjes
Verpakking: Singledoos LxDxH: 40x20x20 cm


 

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Tabletseat - Tablet kussen - voor o.a iPad & Galaxy Tab - LIME